• icons-1
 • icons-2
 • icons-3
 • icons-4
 • icons-5
 • 2
 • 1
 • FLOWER MEDICAL

  FLOWER MEDICAL

  Provide overall solutions for operating rooms and ICU
 • FLOWE MEDICAL

  FLOWE MEDICAL

  Provide overall solutions for operating rooms and ICU
 • FLOWER MEDICAL

  FLOWER MEDICAL

  Provide overall solutions for operating rooms and ICU

shitja e produkteve

Ne rekomandojmë produktet tona të shkëlqyera për klientët tanë

Shanghai Lule Medical Equipment Co, Ltd, është një kompani e pajisjeve mjekësore që është e specializuar në ofrimin dhomë operativ dhe ICU integruar zgjidhje për spitalet

rreth nesh

Si për të marrë klientët për të marrë produktin e plotë

01

01

02

02

03

03

04

04

05

05

Ne kemi tregtisë me vendet e tjera

Gjithmonë kanë një marrëdhënie miqësore me të konsumatorëve

 • 01