• icons-1
  • icons-2
  • icons-3
  • icons-4
  • icons-5

Babagan awake dhewe

 

     Shanghai Bunga medical punika piranti medical profesional kanggo kamar operasi lan ICU perusahaan sakabèhé solusi peralatan medical, umum, seri Walter barang: produksi utama lan dodolan kamar operasi lamp, Tabel operasi, amben, surgery, penundaan medical bridge crane operasi , kasur rumah sakit, trolleys, lemantun lan peralatan bedhah liyane, perusahaan iki diadegaké ing taun 2006, sawise taun pembangunan, umum franco wis dening spesialisasi, normal mboko sithik ukuran, account. Kanthi produk banget lan layanan ati, kita narik kawigaten kanca-kanca manca kanggo ngunjungi lan kerjo bareng karo kita.

Walter apparatus medical Shanghai lan instrumen ing Shanghai hongkou distrik changyang kabupaten dalan 235, ibukutha kedhaftar saka sepuluh yuta, wis ing manungsa "tentrem" lan "urip", "kesehatan" minangka pedoman, karo "customer kepuasan" minangka layanan yakuwi kanggo berkembang layanan saben customer, perusahaan sawise mataun-taun berjuwang dadi, wis maju menyang mburi ngarep industri medical, Shanghai Walter medical instrument co., Ltd sepuluh taun pengalaman ing produksi lan dodolan, basa produksi peralatan medical, located ing Shanghai lan Shandong miturut wilayah, wis luwih saka 20000 meter dhuwur workshop produksi peralatan medical standar, luwih saka 200 karyawan, Nilai output taunan luwih saka 160 yuta Yuan. Minangka perusahaan peralatan medical profesional, kita duwe grup profesional kualitas dhuwur setya kanggo pangembangan peralatan medis saka instrument praktis, kesehatan lan safety, kita naliti lan ngembangake menara lamp bedhah, Unit, amben kanthi bisa ketemu customer, ketemu syarat Doctors in kabeh jinis operasi, maksimal nyimpen kekuatan fisik dhokter kang, ngenthengake lemes Doctors, ningkataké sukses efficiency operasi. produk perusahaan sing digunakake kanggo nyukupi kabutuhan rumah sakit amben lan peralatan liyane ing macem-macem standar (standar Eropah, standar dina, standar nasional).

Tome, adhedhasar ikhlas, tulus bebarengan klompok talents kualitas dhuwur, kanthi dhuwur efficiency, layanan antusias, kualitas produk kualitas kanggo menang pelanggan luar negeri, produk kita liwat sertifikat eu CE lan sertifikat ISO9001, sertifikat lan pasetujon ML ing perusahaan -tech related certificate, umum, apparatus medical lan instrumen punika ngengkel rawuh pameran jaban rangkah, lan karo Rusia, Amerika Serikat, Brazil, Iran, Rusia lan kerjasama perdagangan multilateral liyane wis dumadi lan njaga hubungan apik karo wong-wong mau. Staff kita kebak semangat, nandheske ing dilakoni ing bab nyata, apa ing bab hak, lan tenanan ngatasi saben masalah kanggo customer.

We sing pracaya karo pangembangan apik terus-terusan, lan saya nambah teknologi produksi, nambah kualitas produk lan sistem layanan customer sampurna, konsep marketing layanan ing wektu wektu, kita bisa rampung saka "digawe ing China" kanggo "digawe ing China" , anjog pangembangan industri medical.

QQ图片20180629104729.jpg

 

普弗沃经营许可-1.jpgISO9001_1.jpg

 

ISO13485_1.jpg

Hospital bed CE.jpgHospital bed CE.jpgHospital bed CE.jpgHospital bed CE.jpg

Kirimi pesen kanggo kita: